Berita Pakéan

  • ISA GAYA BARU

    Lalaki anu seukeut kedah dihias ku papakéan klasik modis. Tank top ISA, pegatkeun imajinasi anjeun. Lawon cangkang katun 100% lemes ngarangkul kulit anjeun sareng ngajantenkeun unggal gerakan anjeun kalayan gampang, anjeun moal ngaraos raoseun sareng pasang surut iraha anjeun nganggo. Sanaos latihan anu beurat. Anu luhur ...
    Maca deui
  • Naha éta lawon atanapi gaya, urang teras-terasan ningkatkeun sareng ningkatkeun pikeun nyumponan kabutuhan langkung jalma.

    Ngeunaan gaya pakean, kami peka pisan kana unggal usum, sareng bakal ngembangkeun sareng ngarancang gaya énggal numutkeun tren pasar sareng tren pasar pikeun nyumponan paménta pasar sareng éstétika umum. Dina waktos anu sami, perusahaan kami parantos ngembangkeun gaya énggal, Nembe, urang c ...
    Maca deui