Top tank lalaki gaya anyar

Pedaran pondok:

Gaya: Top tank lalaki gaya anyar
Model: MTT09
Warna: daptar warna atanapi warna custom kami
Beurat: 160g-220g
Lawon: 100% katun; 100% poliéster; 65% katun 35% poliéster, atanapi lawon Custom
Ukuran: XS-3XL
Logo: percetakan layar sutra, cetak langsung digital, mindahkeun panas, sulaman, sublimasi, lencana, patch pvc, print reflektif, logo TPU, 3D print, applique
Merek: FJUN atanapi Adat
Asalna: Nanchang, Cina
Fitur: beurat enteng, lemes & nyaman, Anti kerut, Bernapas,
Cocog pikeun Olahraga: Ngajalankeun, jogging, leumpang listrik, bersepeda, hiking, latihan gym atanapi latihan yoga jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Gaya ieu mangrupikeun gaya anyar kami, seueur nasabah bakal milih anu ieu, desain ieu ngajantenkeun baju anjeun katingali teu biasa, anjeun tiasa nganggo pikeun balanja, pésta sareng ilubiung dina séri kagiatan luar. Sadaya lawon poliéster ngagaduhan élastisitas anu saé, sareng baju henteu gampang dilipet. rompi ieu didamel tina lawon sadaya-poliéster, nganggo prosés sublimasi termal pikeun pamér desain anjeun di luhur baju

  • Gaya : Gaya anyar
  • Lawon: Katun 100%
  • Kerah: beuheung buleud
  • Leungeun baju: tanpa leungeun baju
  • Beurat: 180g
  • Lawon nyaman sareng gancang-garing
  • Sayogi dina sababaraha rupa warna
  • Tabél: Nyitak
  • ukuran pakét: 30X30X2 cm
  • Logo: Sublimasi

Inpormasi ngumbah

  • Sateuacan nyeuseuh heula, punten soak baju dina brine ditangtoskeun salami 20 menit
  • Dina raraga nyegah karusakan tina pangaruh nyetak dina permukaan baju, punten pastikeun pikeun ngumbah mundur
  • Entong gosok atanapi gosok nganggo rambut salami lami nalika ngumbah ku panangan, supados ulah lami kakeunaan panonpoé anu nyababkeun baju diudar
  • Ngumbah kalayan warna sapertosna waé
  • Ngumbah leungeun ku tibalik, entong soak
  • Entong dipasihan pamutih

Gambar produk

MTT1408

MTT1408

MTT1408

Méja ukuran

MTT1408

Detil produk

Lawon 100% Katun
Beurat lawon 160g-220g
Ukuranna XS-3XL
Logo Disaluyukeun
Fitur nyerep, gancang garing, manteng, beurat enteng, lemes & raoseun. Anti-ngaleutikan, Lestari, CEPUT KERING, Anti kerut, Bernapas
MOQ 500 pcs
Waktos conto 2-7 dinten damel
Sarat Perdagangan FOB, CIF, EXW, DDP
Sarat pamayaran T / T, Western Union, L / C, istilah PaypalPayment 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
Balanja Ku express, ku hawa sareng laut
Ngepak Paking dina karton standar ékspor atanapi salaku pamundut klién

Naha Chooes kami

1. Kami ngarah pemasok di Nanchang Cina langkung ti 23 taun.
2. Kami nyayogikeun serivce one-stop pikeun desain pikeun pangiriman.
3. Kami gaduh kontrol anu kuat dina ranté suplai. Kami ngatur lawon / matéri, urang ngontrol tina benang dugi ka ngalelep dugi ka lawon réngsé. Jasa kami ti desain / mockup kana prototipe munggaran, PPSample, produksi masal, dugi inspeksi pra-pangiriman jeung pangiriman.
4. Kami gaduh tim R&D, QC, QA, Documatary nyalira sareng tim Penjualan tangtosna. Tujuan kami nyaéta pikeun ngariksa sareng ngarengsekeun masalah poténsial sateuacan produksi masal sareng kiriman.
5. Pabrik kami ngagaduhan sertipikat BSCI, SEDEX sareng Otex-100, uji SGS sapertos kelir warna, panyusutan, anti pilling jsb.
6. Kami gaduh penjualan borongan nyalira dina garis. Pls parios www.isapparels.com pikeun kuantitas dihandap 1000 pcs per unggal item.
7. Kami sering ngiringan sababaraha acara dagang penting sapertos Las Vegas, Kanada, Hk sareng Canton Fair.

Bagan aliran dagang

MTT1408

Bagan aliran produksi

MTT1408

Kelir Kanggo Milih

Kami nyarankeun konsumén pikeun milih warna anu leres kalayan ati-ati, sapertos numutkeun Warna Pantone Anjeun ogé wilujeng sumping pikeun ngintunkeun conto pikeun kami anu ngonfirmasi warna na.

Kami henteu kedah nyarankeun anjeun pikeun nyandak gambar ku hénpon pikeun nyingkahan bédana warna, utamina nalika anjeun peryogi warna anu akurat pisan. Sakumaha anjeun terang, warnana tiasa béda pisan dina béda-béda lampu.
MTT1408

Ukuran ngarobih

MTT1408

Paking Sareng Pangiriman

MTT1408


  • Saméméhna:
  • Teras: