Hoodie kamuflase fashion lalaki

Pedaran pondok:

Gaya: hoodie kamuflase fashion lalaki
Modél: MHH-08
Warna: daptar warna atanapi warna custom kami
Beurat: 280g-350g
Lawon: Terry ; fleece atanapi lawon custom
Ukuran: XS-3XL
Logo: percetakan layar sutra, cetak langsung digital, mindahkeun panas, sulaman, lencana, tambalan pvc, cetak reflektif, logo TPU, applique
Merek: FJUN atanapi Adat
Asalna: Nanchang, Cina
Fitur: lemes & nyaman, Anti kisut, Anti pilling, Anti shrink, Sustainable, Breathable


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Anjeun tiasa nambihan desain anjeun kana gaya ieu sareng nyocogkeun asesoris anu anjeun peryogikeun pikeun katingali béda-béda.20 + desain énggal unggal dinten. Didukung ku ISA, anjeun tiasa ngajantenkeun desain anjeun janten nyata sareng meunang pasar; Wilujeng sumping di NC ISA INDUSTRY AND TRADE Company. Kami bakal nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna. Gaya ieu saé pikeun pamér inohong anjeun, naha anjeun di bumi atanapi di luar, éta gaya anu modis pisan

  • Gaya : polos
  • Lawon: bulu domba ku iga
  • Kerah: Hoodies
  • Leungeun baju: leungeun baju panjang
  • Beurat: 300g
  • Lawon nyaman sareng gancang-garing
  • Sayogi dina sababaraha rupa warna
  • Tabél: Nyitak
  • ukuran pakét: 35X35X2 cm
  • Logo : sublimasi

Inpormasi ngumbah

  • Suhu cai ngumbah henteu kedah langkung luhur tibatan 25 derajat
  • Ngumbah kalayan warna sapertosna waé
  • Ngumbah leungeun ku cai normal
  • Barang anu dicitak kedahna henteu diputih atanapi garing
  • Entong beusi baju pikeun nyingkirkeun henteu

Gambar produk

MHH-0806
MHH-0801
MHH-0802

Méja ukuran

crew sweatshirt

Detil produk

Lawon 100% Katun
Beurat lawon 280g-350g
Ukuranna XS-3XL
Logo Disaluyukeun
Fitur lemes & nyaman, Anti kisut, Anti pilling, Anti-ngaleutikan, Lestari, Breathable
MOQ 500 pcs
Waktos conto 2-7 dinten damel
Sarat Perdagangan FOB, CIF, EXW, DDP
Sarat pamayaran T / T, Western Union, L / C, istilah PaypalPayment 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
Balanja Ku express, ku hawa sareng laut
Ngepak Paking dina karton standar ékspor atanapi salaku pamundut klién

Naha Chooes kami

1. Kami ngarah pemasok di Nanchang Cina langkung ti 23 taun.
2. Kami nyayogikeun serivce one-stop pikeun desain pikeun pangiriman.
3. Kami gaduh kontrol anu kuat dina ranté suplai. Kami ngatur lawon / matéri, urang ngontrol tina benang dugi ka ngalelep dugi ka lawon réngsé. Jasa kami ti desain / mockup kana prototipe munggaran, PPSample, produksi masal, dugi inspeksi pra-pangiriman jeung pangiriman.
4. Kami gaduh tim R&D, QC, QA, Documatary nyalira sareng tim Penjualan tangtosna. Tujuan kami nyaéta pikeun ngariksa sareng ngarengsekeun masalah poténsial sateuacan produksi masal sareng kiriman.
5. Pabrik kami ngagaduhan sertipikat BSCI, SEDEX sareng Otex-100, uji SGS sapertos kelir warna, panyusutan, anti pilling jsb.
6. Kami gaduh penjualan borongan nyalira dina garis. Pls parios www.isapparels.com pikeun kuantitas dihandap 1000 pcs per unggal item.
7. Kami sering ngiringan sababaraha acara dagang penting sapertos Las Vegas, Kanada, Hk sareng Canton Fair.

Bagan aliran dagang

MTT1408

Bagan aliran produksi

MTT1408

Kelir Kanggo Milih

Kami nyarankeun konsumén pikeun milih warna anu leres kalayan ati-ati, sapertos numutkeun Warna Pantone Anjeun ogé wilujeng sumping pikeun ngintunkeun conto pikeun kami anu ngonfirmasi warna na.

Kami henteu kedah nyarankeun anjeun pikeun nyandak gambar ku hénpon pikeun nyingkahan bédana warna, utamina nalika anjeun peryogi warna anu akurat pisan. Sakumaha anjeun terang, warnana tiasa béda pisan dina béda-béda lampu.
MTT1408

Ukuran ngarobih

带帽卫衣logo

Paking Sareng Pangiriman

MTT1408


  • Saméméhna:
  • Teras: