Kaos Polo leungeun baju pondok lalaki

Pedaran pondok:

Gaya: Kaos Polo leungeun baju pondok kasual lalaki
Model: MP-S03B
Warna: daptar warna atanapi warna custom kami
Beurat: 180g-230g
Lawon: 100% katun; 100% poliéster; 90% katun, 10% poliéster; 50% katun, 50% poliéster; 95% katun, 5% spandex; 65% katun 35% poliéster, atanapi lawon Custom
Ukuran: XS-3XL
Logo: percetakan layar sutra, cetak langsung digital, mindahkeun panas, sulaman, sublimasi, lencana, patch pvc, print reflektif, logo TPU, 3D print, applique
Merek: FJUN atanapi Adat
Asalna: Nanchang, Cina
Fitur: beurat enteng, lemes & nyaman, Anti kerut, Bernapas,
Cocog pikeun Olahraga: Ngajalankeun, jogging, leumpang listrik, bersepeda, hiking, latihan gym atanapi latihan yoga jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Polos khusus tilu-tombol ieu ngagaduhan liang samping sareng bebas tag pikeun kanyamanan. Tapi éta lawon anu ngalakukeun sagala angkat anu beurat dina ieu. A knig 190g tengah taun, kaos poliéster 100% ieu tahan cai, ditambah nawiskeun panyalindungan antimikroba sareng UV. Sareng kusabab lawonna poliéster, éta moal ngaleutikan atanapi diudar. Polos ieu ogé nolak keriput, ngajantenkeun kaos perjalanan anu sampurna. Gaya ieu ogé modis sareng anjeun tiasa nambihan warna anu béda kana kerah sareng leungeun baju anjeun

  • Gaya: kaos polo
  • Lawon: poliéster 
  • Kerah: kerah buleud
  • Sleeve: pondok leungeun baju
  • Beurat: 190g
  • Lawon nyaman sareng gancang-garing
  • Sayogi dina sababaraha rupa warna
  • Tabél: Nyitak
  • ukuran pakét: 25X25X2 cm

Inpormasi ngumbah

  • Sateuacan nyeuseuh heula, punten soak baju dina brine ditangtoskeun salami 20 menit
  • Dina raraga nyegah karusakan tina pangaruh nyetak dina permukaan baju, punten pastikeun pikeun ngumbah mundur
  • Entong gosok atanapi gosok nganggo rambut salami lami nalika ngumbah ku panangan, supados ulah lami kakeunaan panonpoé anu nyababkeun baju diudar
  • Suhu cai nyeuseuh kedah henteu langkung ti 40 derajat, sareng waktos perendaman henteu kedah langkung ti 20 menit.
  • Barang anu poék atanapi dicitak kedah dikumbah nyalira tina anu warna-warni

Gambar produk

MTT1408

MTT1408

MTT1408

Méja ukuran

raglan polo shirt

Detil produk

Lawon 100% Katun
Beurat lawon 180g-230g
Ukuranna XS-3XL
Logo Disaluyukeun
Fitur nyerep, gancang garing, manteng, beurat enteng, lemes & raoseun. Anti-ngaleutikan, Lestari, CEPUT KERING, Anti kerut, Bernapas
MOQ 500 pcs
Waktos conto 2-7 dinten damel
Sarat Perdagangan FOB, CIF, EXW, DDP
Sarat pamayaran T / T, Western Union, L / C, istilah PaypalPayment 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
Balanja Ku express, ku hawa sareng laut
Ngepak Paking dina karton standar ékspor atanapi salaku pamundut klién

Naha Chooes kami

1. Kami ngarah pemasok di Nanchang Cina langkung ti 23 taun.
2. Kami nyayogikeun serivce one-stop pikeun desain pikeun pangiriman.
3. Kami gaduh kontrol anu kuat dina ranté suplai. Kami ngatur lawon / matéri, urang ngontrol tina benang dugi ka ngalelep dugi ka lawon réngsé. Jasa kami ti desain / mockup kana prototipe munggaran, PPSample, produksi masal, dugi inspeksi pra-pangiriman jeung pangiriman.
4. Kami gaduh tim R&D, QC, QA, Documatary nyalira sareng tim Penjualan tangtosna. Tujuan kami nyaéta pikeun ngariksa sareng ngarengsekeun masalah poténsial sateuacan produksi masal sareng kiriman.
5. Pabrik kami ngagaduhan sertipikat BSCI, SEDEX sareng Otex-100, uji SGS sapertos kelir warna, panyusutan, anti pilling jsb.
6. Kami gaduh penjualan borongan nyalira dina jalur.
Pls parios www.isapparels.com pikeun kuantitas dihandap 1000 pcs per unggal item.
7. Kami sering ngiringan sababaraha acara dagang penting sapertos Las Vegas, Kanada, Hk sareng Canton Fair.

Bagan aliran dagang

MTT1408

Bagan aliran produksi

MTT1408

Kelir Kanggo Milih

Kami nyarankeun konsumén pikeun milih warna anu leres kalayan ati-ati, sapertos numutkeun Warna Pantone Anjeun ogé wilujeng sumping pikeun ngintunkeun conto pikeun kami anu ngonfirmasi warna na.

Kami henteu kedah nyarankeun anjeun pikeun nyandak gambar ku hénpon pikeun nyingkahan bédana warna, utamina nalika anjeun peryogi warna anu akurat pisan. Sakumaha anjeun terang, warnana tiasa béda pisan dina béda-béda lampu.
MTT1408

Ukuran ngarobih

MTT1408

Paking Sareng Pangiriman

MTT1408


  • Saméméhna:
  • Teras: