Longline Relaxed Rompi Kalayan Samping Pamisah Tanpa Lengan Tank Top Pikeun Lalaki

Pedaran pondok:

Gaya: Longline Relaxed Vest With Side Splits Sleeveless Tank Top Pikeun Lalaki
Modél: MTT38
Warna: daptar warna atanapi warna custom kami
Beurat: 160g-200g
Lawon: 100% katun; 100% poliéster; 65% katun 35% poliéster, atanapi lawon Custom
Ukuran: XS-3XL
Logo: percetakan layar sutra, cetak langsung digital, mindahkeun panas, sulaman, sublimasi, lencana, patch pvc, print reflektif, logo TPU, 3D print, applique
Merek: FJUN atanapi Adat
Asalna: Nanchang, Cina
Fitur: beurat enteng, lemes & nyaman, Anti kerut, Bernapas,
Cocog pikeun Olahraga: Ngajalankeun, jogging, leumpang listrik, bersepeda, hiking, latihan gym atanapi latihan yoga jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Gambar produk

MTT38-03
MTT38-02
MTT38-04

Méja ukuran

MTT1408

Detil produk

Lawon 100% Katun
Beurat lawon 160g-220g
Ukuranna XS-3XL
Logo Disaluyukeun
Fitur nyerep, gancang garing, manteng, beurat enteng, lemes & raoseun. Anti-ngaleutikan, Lestari, CEPUT KERING, Anti kerut, Bernapas
MOQ 500 pcs
Waktos conto 2-7 dinten damel
Sarat Perdagangan FOB, CIF, EXW, DDP
Sarat pamayaran T / T, Western Union, L / C, istilah PaypalPayment 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman
Balanja Ku express, ku hawa sareng laut
Ngepak Paking dina karton standar ékspor atanapi salaku pamundut klién

Naha Chooes kami

1. Kami ngarah pemasok di Nanchang Cina langkung ti 23 taun.
2. Kami nyayogikeun serivce one-stop pikeun desain pikeun pangiriman.
3. Kami gaduh kontrol anu kuat dina ranté suplai. Kami ngatur lawon / matéri, urang ngontrol tina benang dugi ka ngalelep dugi ka lawon réngsé. Jasa kami ti desain / mockup kana prototipe munggaran, PPSample, produksi masal, dugi inspeksi pra-pangiriman jeung pangiriman.
4. Kami gaduh tim R&D, QC, QA, Documatary nyalira sareng tim Penjualan tangtosna. Tujuan kami nyaéta pikeun ngariksa sareng ngarengsekeun masalah poténsial sateuacan produksi masal sareng kiriman.
5. Pabrik kami ngagaduhan sertipikat BSCI, SEDEX sareng Otex-100, uji SGS sapertos kelir warna, panyusutan, anti pilling jsb.
6. Kami gaduh penjualan borongan nyalira dina garis. Pls parios www.isapparels.com pikeun kuantitas dihandap 1000 pcs per unggal item.
7. Kami sering ngiringan sababaraha acara dagang penting sapertos Las Vegas, Kanada, Hk sareng Canton Fair.

Bagan aliran dagang

MTT1408

Bagan aliran produksi

MTT1408

Kelir Kanggo Milih

Kami nyarankeun konsumén pikeun milih warna anu leres kalayan ati-ati, sapertos numutkeun Warna Pantone Anjeun ogé wilujeng sumping pikeun ngintunkeun conto pikeun kami anu ngonfirmasi warna na.

Kami henteu kedah nyarankeun anjeun pikeun nyandak gambar ku hénpon pikeun nyingkahan bédana warna, utamina nalika anjeun peryogi warna anu akurat pisan. Sakumaha anjeun terang, warnana tiasa béda pisan dina béda-béda lampu.
MTT1408

Ukuran ngarobih

MTT1408

Paking Sareng Pangiriman

MTT1408


  • Saméméhna:
  • Teras: