FAQs

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami perusahaan anu mangrupikeun gabungan produksi sareng perdagangan, kalebet industri sareng bisnis integrasi perdagangan.

Kumaha pabrik anjeun pikeun pangendali kualitas?

Kualitas mangrupakeun prioritas kami, kami bakal ngalakukeun konfirmasi pre-produksi sapertos parios lawon, acceossies sareng ukuran sareng pola percetakan sareng sulaman, sampel fisik preproduksi dikirim pikeun disatujuan. Sateuacan produksi, QA kami bakal masihan instruksi ka pabrik atanapi bengkel pikeun merhatoskeun sababaraha hal konci urutan ieu. Teras kami bakal ngalakukeun inspeksi on-line anu langkung ageung pikeun ngajamin 1ST produk produksi masal mumpuni; Akhirna, nalika bérés produksi massal, urang bakal ngalakukeun inspeksi QC innerside kami pikeun ngalaksanakeun laporan inspeciton resmi sareng upami diperyogikeun, kami ogé tiasa ngirim sampel produksi masal ka anjeun pikeun konfirmasi akhir sateuacan pangiriman.

Dupi abdi tiasa kéngingkeun hiji conto? Naha kuring kedah mayar éta?

Upami urang ngagaduhan lawon atanapi sampel anu sami, kami tiasa ngirim sampel gratis. Upami anjeun gaduh pola anu énggal kanggo dikembangkeun, urang kantun ngempelkeun biaya conto mock up. Sareng biaya pengiriman aya dina biaya anjeun. Biaya sampel bakal dibalikeun tina produksi masal.

Naon waktos pangiriman rata-rata?

2-7 dinten kanggo sampel sareng 10-30 dinten kanggo produksi masal; Jumlah anu disusun tina 1.000 PCS nepi ka 10.000 PC nyaéta sakitar 30 dinten. Upami langkung ti 10.000 pcs, panginten 45 -60 dinten.

Dupi abdi tiasa nunjuk warna atanapi ngagaduhan logo kuring nyalira dina produk?

OEM & ODM disambut. Éta slogan kami: YOU DESIGN, ISA NYiptakeun.
Anjeun tiasa ngirim kami lawon fisik anjeun pikeun disalin atanapi anjeun tiasa nyaritakeun warna pantone no.
Atanapi urang tiasa kéngingkeun desain anjeun, teras milari warna anu caket pikeun konfirmasi anjeun pikeun seueur.

Kumaha mariksa produk salami produksi?

Kami gaduh departemén QC nuturkeun bahan baku sareng inspeksi réngsé. Instrumén pamariksaan khusus di laboratorium pikeun ngalakukeun Sababaraha tés anu diperyogikeun sapertos kekencangan warna sareng shrinkage lawon; Pamariksaan pihak ka 3 upami diperyogikeun.

Naon istilah pembayaranna?

Anjeun tiasa mayar ngalangkungan TT, Paypal, L / C jsb.

Naon produk anjeun anu paling populér?

Anyar-anyar ieu, garis panjang kalayan kaos oblong anu melengkung anu paling populér; Bolong fit garing kalayan gaya sublimation ogé panas pisan anyar.

Naon MOQ anjeun?

Seuseueurna, urang tiasa nampi 100 pcs / style. Tapi upami QTY tiasa langkung ti 1000 PCS, harga na bakal kalapa kalapa.

Dupi anjeun ngagaduhan Inok?

Factoy kami ngagaduhan BSCI, Disney FAMA, Sedex, Wal-mart, Marvel, Forever Collection Aduit.

Naon istilah perdagangan anjeun?

Urang tiasa ngalakukeun EXW, FOB, CIF, DDP. Ayeuna ka Amérika Serikat, harga DDP kami langkung nguntungkeun pikeun anjeun.