Taros Kami

Nc Isa Industri Sareng Perusahaan Perdagangan

Alamat

Rm 702, Unit 1, Shimao Avenue 168, Honggutan New Dist. Nanchang Cina 330038

Telepon

 + 86-13870954321

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami