Tentang Kami

Garment Capitol tina Dunya
Pabrik garmen nyulam Nanchang Suburb Hongwei

ISAPPARELS katelah "Garment Capitol of the World", dimana tilu Zona Pangembangan Ékonomi Nasional silih sambung. Maka kasadiaan Bahan, Transportasi sareng Tenaga Kerja ngajantenkeun lokasi idéal pikeun pabrik.

Kami diadegkeun dina 1998, salaku "Nanchang Suburb Hongwei Knitting Garments Factory". Dina taun 2010, ISAPPARELS parantos dimimitian salaku pabrik garmen motong sareng ngaput di Nanchang Cina.

Dinten ieu, kami sacara vertikal ngahiji pabrik pabrikan anu nyayogikeun Tenun, Warni, motong, Jahit sareng Percetakan dina standar kualitas sareng pengawasan manajemén ISAPPARELS. Ayeuna tujuan urang pikeun ngahasilkeun baju kaluar ku gambar-gambar terrfic warna-warni sareng jelas, anu henteu ngabahayakeun manusa nalika patepung Oeko-Tex Standard ku tés SGS. Kalayan stok kami sorangan 15 ton lawon, maju 8 garis jahit sareng 15 sistem mesin printer digital, tim ISAPPARELS mampu nyayogikeun barang-barang kualitas umpan balik 5-bintang, sareng istilah pangiriman gancang anu cemerlang, kalebet desain dina 8 jam, sampling dina 5 dinten, massa produksi dina 15 dinten.

Integrasi komprehensif ieu nyayogikeun kami nyayogikeun palanggan sareng kontrol kualitas anu lancar anu nyegah résiko poténsial tina perdagangan internasional, waktos gancang-waktos gancang-gancang nohonan siklus pamasaran sareng harga anu kalapa. Kami nawiskeun produk pakean kalebet Kaos, Kaos Polo, Hoodies, Calana, Rompi, Tutup sareng Kantong. Salaku tambahan, penekanan anyar dina barang-barang promosi kalebet topi, cangkir, botol, payung sareng sajabana. Sadaya produk nyaéta OEM, ODM atanapi Hiji -Layanan Stop.

Kami gaduh pangalaman dina nyayogikeun nasabah anu meryogikeun pamasok anu ketat sareng évaluasi produk kalebet Disney, Marble, Universal Studio, Major League Baseball, Forever 21, Samsung, DHL ngan ukur sawatara ngaran. Tujuan utama urang pikeun konsumén janten relevan di pasarna supados ISAPPARELS tiasa aya hubunganana sareng palanggan anu urang damel. Kami bangga ngagaduhan seueur nasabah anu nyugemakeun ngalangkungan dunya kaasup Amérika Kalér sareng Kidul, Wétan Tengah, Éropa sareng Australia.

Kana kepala sekolah WE MANUFACTURE BARANG & JASA, wilujeng sumping ka ISAPPARELS.

About us

About us

About us

About us