ISAPPARELS katelah "Garment Capitol of the World", dimana tilu Zona Pangembangan Ékonomi Nasional silih sambung. Maka kasadiaan Bahan, Transportasi sareng Tenaga Kerja ngajantenkeun lokasi idéal pikeun pabrik.

Kami diadegkeun dina 1998, salaku "Nanchang Suburb Hongwei Knitting Garments Factory". Dina taun 2010, ISAPPARELS parantos dimimitian salaku pabrik garmen motong sareng ngaput di Nanchang Cina.

maca deui